Kruidvat treinkaartjes 

Regelmatig verkoopt Kruidvat treinkaartjes. In het verleden waren de Kruidvat treinkaartjes alleen in het weekend geldig. Tegenwoordig kun je met Kruidvat treinkaartjes op elk moment van de week reizen. De afgelopen jaren is 15 euro in de regel de vaste verkoopprijs geweest.

Meestal zijn de Kruidvat Treinkaartjes te koop in februari, mei/juni* en september/oktober*. Ook in 2017, 2018, 2019 en 2020 waren er in februari weer Kruidvat treinkaartjes te koop. De verkoopperiode is in het algemeen twee weken, en voor de voordelige treinkaartjes geldt: OP = OP.

Het patroon van de treinacties biedt geen garantie voor de toekomst. We hebben bij Blokker treinkaartjes gezien dat NS het schema heeft aangepast, om te voorkomen dat de acties te voorspelbaar worden.

Wil je weten wanneer Kruidvat weer NS Dagkaarten verkoopt? Check dan de Kruidvat Treinkaartjes pagina van Treinreiziger.nl. Mocht deze aanbieding er niet zijn, dan is er altijd wel een andere kortingsactie. Ook is het mogelijk om door middel van een nieuwsbrief op de hoogte te blijven. 

Dit treinkaartje wordt geleverd als e-ticket en is geldig bij alle vervoerders. Je hoeft dus zelf geen persoonlijke ov-chipkaart of anonieme ov-chipkaart te hebben.