Tips Treinkaartjes » treinacties » Kruidvat treinkaartjes

Kruidvat treinkaartjes 2017

Regelmatig verkoopt Kruidvat treinkaartjes. Het gaat bijna altijd om NS Dagkaarten die alleen in het weekend (zaterdag óf zondag) te gebruiken zijn. De afgelopen jaren is 14 euro in de regel de vaste verkoopprijs geweest.

Meestal zijn de Kruidvat Treinkaartjes te koop in februari, mei/juni* en september/oktober*. Ook in 2017 waren er in februari weer Kruidvat treinkaartjes te koop. De verkoopperiode is in het algemeen twee weken, en voor de voordelige treinkaartjes geldt: OP = OP.

Het patroon van de treinacties biedt geen garantie voor de toekomst. We hebben bij Blokker treinkaartjes gezien dat NS het schema heeft aangepast, om te voorkomen dat de acties te voorspelbaar worden.

Wil je weten wanneer Kruidvat weer NS Dagkaarten verkoopt? Check dan de Kruidvat Treinkaartjes pagina van Treinreiziger.nl. Mocht deze aanbieding er niet zijn, dan is er altijd wel een andere kortingsactie. Ook is het mogelijk om door middel van een nieuwsbrief op de hoogte te blijven. 

Dit treinkaartje wordt geleverd op een wegwerp ov-chipkaart en is geldig bij alle vervoerders. Je moet per vervoerder in- en uitchecken. Je hoeft dus zelf geen persoonlijke ov-chipkaart of anonieme ov-chipkaart te hebben.