Treinacties 2021

Bespaar op een treinkaartje, en maak gebruik van een voordelige NS Dagkaart. Op deze pagina vind je alle acties die bij ons bekend zijn. Door de coronacrisis zijn er minder goedkope treinkaartjes. Gedurende de lockdown zijn er helemaal geen acties meer. Bovendien heeft NS het aantal partners met treinacties verminderd.

Zo verwachten wij dat er geen Blokker treinkaartjes meer komen, ook is de kans klein dat je bij HEMA treinkaartjes kunt kopen. Wel verwachten we dat op een zeker moment weer treinacties zullen plaatsvinden met Kruidvat treinkaartjes. Op het moment dat er goedkope tickets beschikbaar zijn bij de Kruidvat, kun je ook terecht bij Trekpleister.

NS heeft ook wel eens experimenten gedaan met een avondretourtje of Avond Vrij treinkaartje. Deze tickets worden niet meer aangeboden. Ook het superdalticket wordt niet of nauwelijks meer aangeboden. Bij alle treinacties geldt inmiddels: niet geldig in de ochtend- en avondspits. De werkelijke tijd is bepalend.

Kun je helemaal geen goede aanbieding vinden? Dan wordt er altijd een OV-Dagkaart verkocht. Die is goedkoper dan de normale NS Dagkaart voltarief.

Nieuws over treinacties:

Tijdens lockdown geen treinacties

Tijdens de lockdown is de trein alleen bedoeld voor noodzakelijke reizen. Om reizigers niet onnodige reizen te laten maken, zijn er gedurende de lockdown geen goedkope treinkaartjes. Niet via de NS Spoordeelwinkel, niet via Kruidvat, AH of een andere partij.

Lees meer »

Geen goedkope treinkaartjes beschikbaar

Door de Corona Crisis zijn alle goedkope treinkaartjes uit de handel genomen. Het is daarmee voor het eerst in jaren dat er geen voordelige treinkaartjes worden aangeboden. NS heeft hiertoe besloten omdat alleen noodzakelijke reizen op dit moment zijn toegestaan en het daarom niet passend is om met de prijs te stunten.

Lees meer »

Dal Dagretour voor 19 euro

Reis je op dezelfde dag heen en weer tussen twee stations? Dan kun je bijna altijd bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor 19 euro. Doordeweeks mag je niet reizen tijdens de spitsuren, maar in het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen.

Lees meer »

NS Zomertoer

Lekker treinen in de zomer? Goed nieuws: de NS Zomertoer keert terug. Samen met twee personen een dagje treinen voor 13 euro p.p.

Lees meer »

Albert Heijn Treinkaartjes

Let op. Dit keer geldt er bij het AH Treinkaartje zowel een ochtendspits als een avondspits beperking. Het ticket kost 15 euro. Van 6:30-9:00 uur en van 16:00-18:30 uur mag de treinreis niet beginnen. Met het AH treinkaartje moet je per vervoerder in- en uitchecken.

Lees meer »

Seizoensretour veel later dit jaar (2017)

Het seizoensretour was meestal per 1 maart te koop, of al in februari. Dit jaar hebben wij de actie niet gezien. Pas in april kwam de actie toch naar boven. Het seizoensretour kon alleen gebruikt worden op een zaterdag of zondag. Per seizoen kon je één treinkaartje gebruiken. Omgerekend werd er dus 11 euro per kaartje betaald.

Lees meer »

ETOS treinkaartje april 2017

Voorwaarde is wel dat je treinreis na 11 uur start, ook in het weekend. Dus het is niet een NS dagkaart zoals je die bij andere verkopers kent. Daarnaast gaat het om een treinkaartje voor 2 personen en wordt het ETOS treinkaartje ook alleen per 2 stuks verkocht. De prijs van 9,95 euro is per persoon. In de winkel betaal je dus 19,90 euro.

Lees meer »

AH Dagkaart € 16 (Maart 2017)

De dagkaarten kosten 16 euro, en worden geleverd op een wegwerp kaartje. Je moet per vervoerder in- en uitchecken. Het AH treinkaartje is behalve bij NS ook geldig bij Arriva, Syntus, Connexion en Breng. In de Thalys is de dagkaart niet geldig.

Lees meer »

HEMA Dagretour € 17,50 (februari 2017)

Doordeweeks mag de reis niet voor 9:00 uur beginnen. De treintickets worden geleverd als e-ticket. Uniek is dat de treinkaartjes deze keer ook getoond mogen worden op de mobiel, maar uitsluiteind in de NS App. Het gaat om een proef.

Lees meer »

Blokker treinkaartje € 14,50 januari 2017

De treinkaartjes kosten 14,50 euro en worden geleverd op een wegwerp chipkaart. Inchecken per vervoerder is verplicht. De Blokker Dal Dagkaart is namelijk niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Veolia en Syntus. De reis mag tijdens de spits (6:30-9:00 en 16:00-18:30 uur) niet beginnen. Als je voor die tijd hebt ingecheckt, mag de reis bij één vervperder wel afgemaakt worden. De spitsbeperking geldt niet voor het weekend.

Lees meer »

HEMA Dagretour € 17,50 (november 2016)

Te Koop vanaf 7 november 2016 t/m 27 novemberReizen t/m 22 januari 2017Prijs:  € 17,50Betreft: Dagretour, inclusief koffie en theeLevering: Voucher voor een e-ticketBeperkingen: Doordeweeks is reizen voor 9:00 uur niet toegestaan.

Lees meer »

Kruidvat Weekenddagkaart € 13,99

Wie zelfs een Kruidvat Voordeelpas heeft, betaald met 150 punten maar € 12,49. De kaartjes kunnen dus alleen gebruikt worden op een zaterdag óf een zondag. De verkoop van dit treinkaartje start op 27 september. De reisperiode loopt t/m 1 januari 2017.

Lees meer »