Treinabonnementen

Reis je regelmatig met de trein? Dan is misschien een treinabonnement voordeliger. Er zijn verschillende soorten abonnementen. Reis je bijvoorbeeld vaak in het weekend? Dan is NS Weekend Vrij aantrekkelijk.

Met het NS Weekend Vrij treinabonnement reis je voor slechts 32 euro per maand ieder weekend onbeperkt met de trein. Ook doordeweeks met de trein? Dan is Dal Vrij voor 99 euro erg aantrekkelijk. Zeker als je flexibele werktijden hebt. Als je slim van dit abonnement gebruik maakt, kun je ook deels in de spits reizen. Dat wil zeggen: de reis afmaken.

Reis je niet vaak genoeg met de trein voor een weekendkaart of voor een Dal abonnement? Dan kun je ook een NS Kortingskaart kiezen. Dan krijg je voor 50 euro een heel jaar lang 40% korting in de daluren! En of dat nog niet eens voldoende is, mag je dan ook tot drie reizigers met jou meenemen die eveneens korting krijgen.

Verder heb je uiteraard nog het abonnement voor onbeperkt treinen: Altijd Vrij. Die is er ook in een variant voor één traject, Traject Vrij. Behalve NS, heeft Arriva ook eigen treinabonnementen.