NS treinkaartjes langer geldig vanwege Corona crisis

Gepubliceerd op 2 april 2020 om 15:30

Het openbaar vervoer is vanwege de Corona Crisis alleen bedoeld voor noodzakelijke treinreizen. Goedkope treinkaartjes worden juist vaak gebruikt voor een leuk dagje weg. Dat zit er nu niet in. Daarom zijn de treinkaartjes in geldigheid verlengd.

- Treinkaartjes van Kruidvat die oorspronkelijk geldig zouden zijn t/m 13 april, zijn nu heel dit jaar te gebruiken.

- Ook treinkaartjes van Trekpleister, die oorspronkelijk t/m 13 april 2020 geldig zouden zijn, blijven nu geldig t/m 31 december 2020.

- Treinkaartjes van Actie van de Dag en VakantieVeilingen die oorspronkelijk geldig zouden zijn t/m 31 maart, blijven nu geldig t/m 30 juni. Als de corona maatregelen langer van kracht blijven, wordt dit mogelijk nog langer.

- Bent u senior (60+) en heeft u keuzedagen (ook wel 'vrij reizen' genoemd), dan kunt u contact opnemen met de NS Klantenservice als uw keuzedag verloopt. U kunt dan een voucher krijgen voor een nieuwe treinreis.

- Heeft u een abonnement dat u niet gebruikt? Dan kunt u overwegen over te stappen naar NS Flex Basis. Dan maakt u geen kosten meer. Na de crisis kunt u overstappen naar een abonnement waarmee u gratis reist of korting ontvangt. Let op: niet alle abonnementen zijn beschikbaar in NS Flex. 

Reactie plaatsen

Reacties

Efrem
4 jaar geleden

Efrem